Sisustus- ja designostoksille Naantaliin

12.6.2014

Sisustus- ja designostoksille Naantaliin

©Virpi Aaltonen / Oi ihana Naantali teksti ja kuvat

Ettäkö ostoksille Naantaliin? Kyllä, ehdottomasti. Täältä löytyy sisustusliikkeitä, joihin asiakkaat tulevat pitkienkin matkojen takaa. Tässä muutamia shoppailuvinkkejä:

Kontti; tyylikkään musta ulkoa, raikkaan valkoinen sisältä. Hyllyillä ulkomaisista ja kotimaisista sisustuslehdistä tuttua keramiikkadesignia, sisustustekstiilejä hauskoin graafisin kuvioin, pussukoita, kasseja, vaatteita ja sokerina pohjalla suloisia lastenvaatteita ja pehmoleluja. Turkulaisten nuorten muotoilijoiden ja suunnittelijoiden Turku Design Now! -ryhmä tunnetaan oivaltavasta ja hauskasta designistaan. Naantalin Matkailun pihalle, vanhan kaupungin sydämeen on avattu Tonfisk Designin, KUI Designin, Klo Designin ja Punaisen Norsun tuotteita myyvä Pop Up Shop. Kaupan ihanuudet valmistetaan pääasiassa Suomessa perinteisin käsityömenetelmin. Avajaisia juhlitaan torstaina 12.6. kello 15 ja luvassa on hyviä tarjouksia. Kontti on avoinna 24.8. saakka.

Kaupungintalon naapurista löytyy tunnelmallinen Living Deauville, joka on sisarusten Nina ja Suvi Tikanmäen toteutunut unelma. Huonekalut, tekstiilit, valaisimet, astiat ja piensisustustuotteet edustavat vaaleaa skandinaavista tyyliä.

- Yhdistämme klassiseen tyyliin modernia twistiä ja toteutamme asiakkaiden toiveita. Lisäksi meiltä löytyy vaatteita, musiikkia, herkkuja ja koruja, kuvailee Nina valikoimaa.

Kodinomaiseksi sisustettu suuri liike on täynnä kauniita, innostavia sisustusideoita. Alakerrasta löytyy ihanuuksia pienten lasten huoneisiin. Liike on auki ympäri vuoden ja tuotteita voi tilata myös nettikaupan kautta.

Vanhan kaupungin kävelykadulla sijaitseva hurmaava Putiikki Roosa on erikoistunut maalaisromanttiisiin vaatteisiin ja nostalgisiin sisustustuotteisiin. Myös Roosa on avoinna ympäri vuoden.

- Meiltä löytyy sisustamisen aarteita. Rustiikkisia tuotteita, jotka sopivat myös moderniin kotiin, kertoo kauppias Kirsi Rantala. Etsin inspiraatioita ulkomaisista sisustus- ja muotilehdistä. Haluan, että asiakkaat löytävät täältä jotain sellaista, mitä myydään vain meillä.

Lisäksi kannattaa poiketa Wanha Naantali Kaupassa. Putiikin runsas valikoima on hämmentävä kokemus. Shoppailun välissä hurmaavat kahvilat ja ravintolat ovat hyviä levähdyspaikkoja. Vilkaise samalla niiden kauniita ideoita, väriyhdistelmiä ja tunnelmia sisustajan silmin ja nappaa parhaat ideat omaan kotiin.