Piparkakkutaloja

24.11.2015

Piparkakkutaloja

©Virpi Aaltonen / Oi ihana Naantali teksti ja kuvat

Ideoita kotileipureille, iloa lapsille, onnekkaimmille lahjakortti herkkubrunssille. Kylpylässä kilpaillaan parhaan piparkakkutalon tittelistä. Ja mikä hauskinta, kilpailijat ovat heittäytyneet kunnolla kisaan. On talvinen Muumimaailma, possuksi naamioitunut talo, hurja Tähtien sota -talo, musiikin talo nuottiviivastoineen….

- Olen tosi iloinen, että osallistujat näkivät näin paljon vaivaa. Kävin hetki sitten katsomassa äänestyslaatikkoa ja se oli jo aivan täynnä, iloitsee Joni Hakkarainen Naantalin kylpylästä.

 

Parhaan piparkakkutalon tittelistä kisaavat Muumimaailma, Naantalin Matkailu, Aurinko Golf, Naantalin Musiikkijuhlat, Rannikkoseutu, Sunbornin markkinointiviestintätoimisto Pramedia sekä Ruissalon kylpylä.

Mistä keksitte tämän hauskan kilpailun?

- Kuulin, että kylpylän osastojen välillä on joskus ollut vastaava kilpailu ja että yhteistyökumppaneiden kanssa on järjestetty kuusenkoristelukilpailu. Mietin, että miksei järjestettäisi visuualista kilpailua ja koristeltaisi piparkakkutaloja. Siitä se sitten lähti, Joni kertoo.


Kaikki kilpailijat saivat kylpylän oman leipomon Sunborn Bakeryn paistamat, samanlaiset talopalikat. Niiden kokoamisessa ja talojen ympäristöjen rakentamiseen jokainen ryhmä sai vapaat kädet. Miten erilaisia taloista tulikaan! Rannikkoseudun toimitus kuvasi videon, jossa rakennetaan valokuvaajalta näyttävän Seilorin mökki.


Kannattaa käydä äänestämässä, sillä osallistujien kesken arvotaan kahden hengen lahjakortti kylpylän sunnuntaibrunssille (arvo 70e).