Joulufiilistelyä ja lahjaostoksia

14.12.2017

Joulufiilistelyä ja lahjaostoksia

©Virpi Aaltonen / Oi ihana Naantali teksti ja kuvat

 

Juuri nyt Naantalin lukuisat pikkuputiikit ovat kuin kaupunkilaisten olohuoneita. Niissä tavataan ystäviä, tehdään lahjalöytöjä ja nautitaan tuoksuvaa glögiä. Pari vuotta sitten tein postauksen kaupungin putiikeista ja moni yllättyi, että täältä löytyy näin paljon erikoisliikkeitä. On muotia, kenkiä, asusteita, sisustustuotteita. Valikoimissa on paljon tuotteita, joita ei muualta saa. Putiikkeja löydät keskustasta torin ympäristöstä, vanhasta kaupungista ja kylpylästä.

 

 

Huomenna perjantaina vanhassa kaupungissa nautitaan tuoksuvasta glögistä, hauskasta seurasta ja taiteesta Kristiina Turtosen galleriassa. Naapurin Putiikki Roosan Kirsi järjestää jo viidettä kertaa joululahjavalvojaiset kello 11-21.

 

 

Kannattaa ajaa myös saariston puolelle. Merimaskun Villa Augustassa Jaana myy ranskalaisia sisustustuotteita ja kokoaa naisporukoita liikkeen jättimäisen pöydän ääreen tekemään vaikkapa havukrasseja.

 

 

Vielä muutama luminen fiilistelykuva. Pari päivää saimme nauttia valkoisesta lumihupusta, joka muutti vanhan kaupungin satukirjojen taikamaailmaksi.

 

 

 

 

Ja saaristossa kun ollaan, valkoisesta maasta on otettava ilo irti heti kun siihen on mahdollisuus. Yön aikana tuulet vyöryttivät lämmintä ilmamassaa kaupunkiin ja lumi sulaa vauhdilla. Mutta sekös meitä haittaa: Naantalin idyllissä joulutunnelmaa riittää on sitten maa valkoisena tai taivas dramaattisen tummana!

 

Ps. Visit Naantali on koonnut joulun ajan tapahtumat sekä tiedot joulupöydistä tämän linkin taakse.