Ihana, ihana Naantali

3.2.2014

Ihana, ihana Naantali

Lumihuppuun peittyneen kaupungin rauha, poskipäitä kutittelevan kesäauringon lempeys tai syysmyrskyssä mylvivän meren villiys. On vuodenaika tai keli mikä tahansa, Naantalissa on jotain salaperäistä taikaa. Jotain, mikä tuntuu sydämessä asti. Mikä on Naantalin salaisuus? Kauneus ja idylli hellivät silmiä, ystävällinen tunnelma on käsin kosketeltava. Täällä viihtyvät niin Muumit, matkailijat, lapsiperheet, kokousvieraat kuin kesästä nauttiva presidenttiparikin.

Naantali on hurmaava yhdistelmä pikkukaupunkia ja saaristoa, joka tunnetaan matkailuelämyksistään. Ja kyllä, tunnustan että minäkin olen rakastunut tähän merentuoksuiseen kaupunkiin.

Oi ihana Naantali -blogi kertoo paitsi Naantalin ihanuudesta ja tapahtumista, päästää kurkistamaan kulissien taakse. Näet miten lukuisat tapahtumat toteutetaan ja millainen on tunnettujen vieraiden Naantali. Nappaa parhaat ideat omaan matkaohjelmaasi.

Nathalia seuraa blogissaan kotikaupunkinsa tapahtumia ja ilmiöitä tarkalla silmällä. Kirjoittajan Nathalia-nimimerkissä yhdistyvät historia ja nykyisyys: Nathalia Bredenberg (1838-1924) oli nykyisin Naantalin museona toimivan Hiilolan viimeinen asukas. Porvariskodin tytär seurasi kotikaupunkinsa tapahtumia aitiopaikalta ja vuokrasi kotinsa tiloja museoyhdistykselle. Nyt hänen kotiseuturakkautensa symbolisesti herää henkiin tämän blogin välityksellä. Tekstien takana on toimittaja Virpi Aaltonen ja blogi toteutetaan yhdessä Naantalin Matkailun kanssa.

Blogi päivittyy viikottain ja voit tilata sen omaan RSS-lukijaasi.